bonomarzo.info

Foto na dans vergeet van my


  s   Lees de weblog op Jijmaakthetmee     f      y Rockin' Old School               kleur in elkaars  leven   
ROS-NIEUWS
        16-10-2018 Maar liefst 4 ROS bands in de Velder! 27-09-2018 Manifestatie Walking Football Leeuwarden 25-09-2018 ROS HUB!    Op zondag 21 oktober a.s. van 15.00 -18.00 uur treden 4 ROS bands op in Wijkcentrum de Velder in Ede. 4 bands ontstaan uit Rockin’Old School in Cultura. Er is een geweldige playlist van blues tot rock. Kom dansen, luisteren naar spetterende nummers van de Stones, Beatles, Zztop, BB King, Jl Hooker, Muddy Waters maar ook Oasis en vele anderen . Kortom voor ieder wat wils.
15.00-15.30 The original Greyhound Jam
15.30-16.30 The Blues Project
16.30-17.00 BeatleBand
17.00-18.00 Braveheart Band
De entree is gratis!
Adres: De Velder, Munnikenhof 17 Ede
Klik voor een eerste impressie van de manifestatie Walking Football van het Nationaal Ouderenfonds i.s.m. Rockin' Old School Ede en Keunstwurk Friesland. Er waren optredens door o.m de bands Feel the mix (Friesland) en dBidh (Den Haag). Vrijdag is er weer de ROS HUB van 12.00 tot 15.00 uur in lokaal 0.40! De Braveheart band zal eerst om 12.30 uur een klein optreden doen. Dus gewoon kijkpubliek is ook welkom om eens kennis te maken met de Rocking old School, waarna de sessie kan beginnen. Ieder kan zijn ding doen met instrumenten en zang. De huisband is er dan voor de begeleiding. ---    21-09-2018 Goeie start ROS DANCE!
21-09-2018 Beatles Band goed van start!
19-09-2018 Steppenwolf project...   Met 12 deelnemers aan de gratis dansles ROS DANCE door dansschool Annemieke kunnen we spreken van een succesvolle start avn stijldans en rock ´n rolldans in Cultura! In twee keer een half uur kregen de dansers de quickstep en de cha-cha-cha in beginsel al onder de knie.
en neem ook het moedige besluit je volgende week vrijdag 28 september bij deze dansers te voegen! 
Meedoen kan via deze link: .
De Beatles Band is goed van start gegaan met Daniel, Jannie, Paul en Rob. Met nrs als Get Back, Hey Jude en Ive got a feeling . En natuurlijk goede coaching van Roy en Rob. We zoeken nog een keyboard m/v.. Kom vrijdag 28 september om 10 uur meespelen. De komende maanden wil ik enkele nummers van steppenwolf instuderen. En natuurlijk ook een keer optreden met het resultaat. Voorbeeld is de cd /lp Steppenwolf live ! Met nummers als the Pusher, Hey Lawdy Mama, From here to There Eventually, Draft Resister, Magic Carpet Ride, Desperation, Hoochie Cootchie Man, en natuurlijk Born to be Wild. Voel je hiervoor, stuur me een mail dan zal ik je de eerste acoordenschema's en teksten sturen. Mogelijk vrijdag al proberen: Born to be wild, the Puisher en Hoochie Coochie Man..  (bericht van ).   ---      19-09-2018 Eigen nummers maken!
19-09-2018 Start ROS EDITIONS #8
19-09-2018  

Hi Allemaal, Voor de komende ROS EDITIE heb ik misschien een leuk concept bedacht. Graag kom ik in contact met muzikanten om een band samen te stellen voor Ros Editie #8 die start op 21 september in Cultura. We gaan dan proberen om in de 2 maanden 6 eigen nrs te maken en te spelen natuurlijk met hulp van de coaches. Weer eens wat anders. Een leuke uitdaging. De stijl is natuurlijk afhankelijk van wie zich aanmeld, maar zal in de basis rock, blues en of pop zijn. Instrumenten: slaggitaar, sologitaar , bas, drum, zang, tweede stemmen, sax, mondharp,keyboard,......Misschien heb je al een eigen nr op de plank liggen. Kunnen we een vliegende start maken. Mail me even als je vragen hebt of je denkt ;”dit is misschien wel wat voor mij”. Hoor graag. Vriendelijke groet, Rob koel 0613 838948

Vrijdag 21 september a.s. gaat de 8e editie van Rockin' Old School van start. Iedereen is welkom vanaf 09.30 of eerder in Café Cultura om (hernieuwd) kennis te maken en dromen te verwezenlijken. Het wordt weer spannend of we opnieuw vier bands kunnen samenstellen. De eerste drie repetities kunnen er nog deelnemers instromen. Graag tot vrijdag! Weinig te besteden? Tóch meedoen? Ontdek hier wat de gemeente Ede mogelijk te bieden heeft.   --- --- --- ROS BANDS welkom in Cambuurstadion Banner
       13-09-2018 ROS BANDS welkom op Oldstars festival! 13-09-2018 Meer over OldStars walking football
13-09-2018 Hoe meedoen?    Op donderdag 27 september organiseert i.s.m. het Nationaal Ouderenfonds het 'Eerste Multiculturele OldStars walking football-festival' in Leeuwarden. Meer dan dertig teams met 55-plussers van uiteenlopende culturele achtergronden komen die dag bij elkaar in het stadion van Cambuur Leeuwarden, de club uit de Keuken Kampioen Divisie. Er worden ongeveer 400 OldStars verwacht.
Het Nationaal Ouderenfonds, Stichting Cambuur Verbindt, Sport Fryslân en Stichting Kulturele Haadstêd 2018 trekken voor dit evenement samen op. Het festival vindt plaats in het kader van Leeuwarden als Culturele Hoofdstad van Europa in 2018. Tijdens het evenement is er ruimte voor muziek, lekker eten en uiteraard veel OldStars walking football.
Aan bands van Rockin´ Old School´ in Ede de vraag of zij op willen treden op de middenstip! De deelnemende voetbalteams spelen in toernooivorm tegen elkaar. Zij vertegenwoordigen een mix  van culturen met afvaardigingen van steden en regio’s en van diverse achtergronden. Zo verwelkomen de partners onder meer de Brabantse, Javaanse, Friese, Antilliaanse, Iraanse, Twentse, Turkse, Limburgse, Marokkaanse en Rotterdamse OldStars. Op donderdag 27 september staat saamhorigheid centraal!
OldStars walking football is een variant op het reguliere voetbal. Bij dit speltype mag er alleen gewandeld worden en dus niet gerend. Dit om blessures te voorkomen en 55-plussers de mogelijkheid te bieden om zo lang mogelijk te kunnen blijven voetballen. De nadruk ligt op het positiespel en het is de perfecte variant voor mensen die lang niet hebben gevoetbald of nu pas willen beginnen met voetbal. Plezier en sociale contacten staan bij OldStars walking football voorop.
Wil je met je ROS-band meedoen op donderdag 27 september? Neem dan contact op met het landelijke projectteam OldStars walking football, via .
Je kunt ook bellen met Johan Annema, landelijke projectleider OldStars walking football voor het Nationaal Ouderenfonds. Zijn nummer is 06-14443420. Om de communicatie effectief te laten verlopen, geeft de organisatie er de voorkeur aan om alleen met een contactpersoon van je band, de afstemming te doen.
Het welkomstwoord is gepland om 13.15 uur en de afsluiting is rond 17.30 uur. Het adres van het Cambuur Stadion is Cambuurplein 44, 8921 RG Leeuwarden.
P.S.  Als je mee gaat doen, laat dit dan ook even weten op . Bij voorbaat dank!
   --- ----- ---      13-09-2018 13-09-2018 Bericht van Jong Belegen 05-09-2018 Bericht van Rob Koel    

Jong Belegen kijkt terug op een succesvol optreden tijdens de Heideweek seniorenavond ('voor volgend jaar zijn we voor deze avond wederom vastgelegd!') en een knotsgek bruiloftsfeest. We worden op dit moment met regelmaat benaderd om een optreden te komen verzorgen. Hier gaan we als JB verder op focussen. Met regelmaat zal JB op een vaste avond in Cultura blijven oefenen met haar bestaande maar ook met nieuwe muzieknummers instuderen.

Beste Rossers en die het willen worden,
Vrijdag as gaan we weer muziek maken in lokaal 040 Cultura Ede. vanaf 12.00. Installatie staat klaar.  Voor vocalisten en muzikanten. Van nul tot veel ervaring ; ieder kan zijn ding doen.  Dus informeer ook je  "muzikale"  vrienden of kennissen. Ook een mooie kennismaking voor de ROS EDITIONS #8 ; van start op vrijdag 21 september. Er kunnen ook complete bands meedoen om een te proberen hoe het in het "echt" klinkt. Soloartiesten kunnen ook een sessie doen met  behulp van de begeleidingsband. Kortom genoeg te beleven.
LOKAAL 0.40. Tickets a € 5,-- bij de entreebalie van Cultura.         31-08-3018 Geslaagde Fantasieweek! 30-08-3018 The Blues Project Continues! 27-08-2018 Fantasieland 2018!   

De Fantasieland week is weer achter de rug. Dit jaar was er veel olifant in het Junglethema van 2018. Henk en Frans waren erbij, en ook Marcel, Annet en Ineke van buiten ROS. Er is ook beeldmateriaal op Facebook. Hier de  naar de Facebook reportage van Fantasieland maandag 20 augustus en een naar Youtube.


Deze week begon The Blues Project weer met repeteren, op de woensdagavond. Het enthousiasme en speelplezier waren zo mogelijk nog groter dan voor de vakantie. En dat komt goed uit want op 22 september spelen we op het Airbornefestival! Zie  voor meer info.
  
The Blues Project
Hier een naar de Facebook reportage van Fantasieland van maandag 20 augustus, ontvangen van Arjen Boersma.    ---     23-08-2018 ROS HUB weer van start op 31-08 21-08-2018 ROS BAND op 'UP'- festival Leeuwarden? 21-08-2018 ROS EDITIONS #8 van start op vrijdag 21 september   

Vrijdag de 31e AUGUSTUS beginnen we weer met de ROS HUB, Join the band! Ieder die wat kan spelen kan meedoen. Akoestisch of licht versterkt . Mooie voorloper op het echte werk: De ROS EDITIE NR 9 start 21 september. Kennismaken en samen spelen daar gaat het om. Alleen luisteren mag natuurlijk ook. Alle instrumenten zijn welkom. Als je bepaalde liedjes wil spelen mail of whatsapp mij dan even . Dan kan ik een voorlopige Playlist maken. We hebben al een beetje een house band samengesteld met drum, bas en gitaar zodat iedereen makkelijk zijn ding kan doen. Dus tot vrijdag 31e start ca 12.00 uur. IN LOKAAL 0.40. Deelname a € 5,-- te voldoen bij de entreebalie van Cultura. 

Eind november wordt het festival/symposium 'UP' in Leeuwarden, Culturele hoofdstad 2018 gepresenteerd. Via  in Leeuwarden ontvingen we de vraag of één van de ROS-bands op dit festival zou willen optreden. Opgave en meer info: . 'UP' is een evenement door en voor ouderen waarover meer informatie te vinden is. Deze vraag  ontstond in het kader van de ontwikkeling van meer interesse voor het ROS-concept i.s.m. het Ouderenfonds.
Op vrijdagochtend 21 september a.s. gaat ROS EDITIONS #8 van start. (). Zoals in alle voorgaande edities is iedereen om 09.30 uur van harte welkom in Café Cultura voor een eerste of hernieuwde kennismaking en naar we hopen een vlot verlopende indeling in bands en start van de eerste repetitie.
--- --- ---    20-08-2018 LOES & FRIENDS  (L&F)      18-08-2018 Lens for Pleasure in Heideweek! 18-08-2018 Bassist(e) gezocht      Iedere vrijdag vliegen de vonken er af. En langzamerhand
wordt het steeds beter. 'We hebben een leuk repertoire en zien 22 september met vertrouwen tegemoet'.
L&F is een jazz Combo dat samengesteld is uit ROS (Rocking Old School) deelnemers, musici die in hun jonge jaren gitaar of een ander instrument bespeelden, daar tijdens hun werkzame leven geen tijd meer voor hadden en bij wie het na hun pensionering weer begon te kriebelen. De aangemelde deelnemers bij ROS zijn voornamelijk ingesteld op het spelen van pop nummers, Rock en Blues. Een klein aantal deelnemers was zeker geïnteresseerd om jazz te spelen. Vanuit die wens is LOES & FRIENDS ontstaan. ()
  
L&F
Op 23 Augustus is het zover. Dan zal Edward Lens tijdens de Heideweek een muzikaal optreden verzorgen met zijn band Lens for Pleasure voor de bewoners van Vilente De Klinkenberg. De samenstelling van de formatie bestaat uit  Roy, Rinus, Ben, Esme en Richard.  Ben je geïnteresseerd en wil je graag dit optreden bijwonen, dan ben je van harte welkom van 19.00 uur tot 20.30 uur bij de Klinkenberg, op de Amsterdamseweg in het nieuwe gebouw te Ede. Graag tot dan! Lens for Pleasure!
 
 Lens for Pleasure
     zoekt (voor ongeveer een half jaar?) vervanging van onze bassiste, die met zwangerschapsverlof is. Een big band bassist moet uiteraard goed kunnen bassen, van dit soort muziek houden maar ook (tenminste enigszins) noten kunnen lezen. Binnenkort beginnen de repetities weer. Die zijn in Oranje Nassau's Oord, op de grens tussen Wageningen en Renkum, op maandagavond van half 8 tot 9 uur. Lijkt dit je wat en wil je het eens komen proberen, of ken je zo iemand, stuur dan even een mailtje naar Anneke Sicherer (inderdaad,van Zestig Tinten Grijs..) op . O ja, en als je een trombonist weet/bent die met ons mee zou willen doen, ook heel graag!      ---     08-08-2018 Shanty Zangers Ede zoekt basgitarist
08-08-2018 Fake Brothers 12-08-2018 Wageningen 08-08-2018 Hendrik Jan Dekker in ROS POOL     Shanty Zangers Ede komt graag in contact met een basgitarist die hen op zaterdag 18 augustus zou kunnen ondersteunen bij een optreden van het koor van 13.00 tot 18.00 uur op Het Plein in Nijkerk.
Mogelijk ook in Bennekom tijdens de Vlegeldag voor de oude kerk (van 10.30-11.30 uur en van 12.45 - 13.45 uur). Misschien klikt het zo met de andere muzikanten en het koor dat aansluiting kan volgen.
g Vanaf vandaag is ook drummer Hendrik Jan uit Bennekom te vinden in de .        12-07-2018 12-07-2018 10-07-2018 JONG BELEGEN in Heideweek   

De ROS POOL is deze week uitgebreid met drummer Louiz van der Beek. Louisz woont nog niet zolang in Bennekom en is op zoek naar een leuke band. Hij speelde tot voor kort bij pop-rockschool JanJaap Willemsen in Alkmaar waarvan het bestaan bij ROS nog niet bekend was. Lees hiernaast meer over deze 'school'. Wil je ook in de ROS POOL gevonden kunnen worden of snel in contact komen met een actieve muzikant in de regio Ede? .

Poprockschool JanJaap Willemsen maakt gebruik van de locatie van . Een 'geweldige locatie met een gezellig muziekcafé, waar gelegenheid is voor een praatje, nootje en drankje'. Lees verder op de site van .
Ook 'Jong Belegen' gaat net als het Jazz Combo deze zomer gewoon door. In juli en augustus repeteren zij regelmatig in studio 0.39 voor een optreden op de seniorenavond in de Heideweek Dat optreden vindt plaats op woensdagavond 22 augustus van 21.00 – 21.30 uur (pauze) en vanaf 22.30 uur (afterprogramma).     ---    06-07-2018 Jazz Combo repeteert voor Jazz Podium 22-09 06-07-2018 Promovideo ROS#8 Op Ede TV 06-07-2018 Promovideo Glad Back Arnhem  

Willem Assenbroek heeft de Rossers: Loes en Henk Heineke, Willy Visscher, Ton de Kok, Arjen Boersma en Chris Blankenburgh en Berry Schalk bereid gevonden onder zijn leiding  een Jazz Combo te vormen. In de maanden juli en augustus gaan ze daarmee  aan de slag in Cultura repetitiestudio 0.36. Dit initiatief van Willem kwam in een stroomversnelling door een verzoek van Edgar van Asselt (docent Muziekplein) om met een aantal ROS muzikanten op 22 september op te treden op het Jazz Podium dat hij organiseert.

De promovideo voor de volgende, 8e ROS-editie op Ede TV wordt in de eerste twee weken van september nog eens ca. 15 keer per dag uitgezonden. In de eerste twee weken van juni was de clip, die ook op de staat, al te zien. 

Ook Glad Back in Arnhem heeft een gemaakt voor hun volgende, 4e editie. 

    ---    02-07-2018 Fijne zomer! 02-07-2018 ROS PAKT UIT #8 in 02-07-2018 ROS DANCE in Cultura    2017-2018 was het tweede succesvolle jaar voor Rockin' Old School. Iedereen dank daarvoor! Dank voor het meedoen en het mee-organiseren van bijvoorbeeld de ROS HUB en ROS LINK(ROS POOL)! Het nieuwe seizoen gaat vanaf vrijdag 21 september weer van start. Tot die tijd een fijne zomer allemaal! ROS PAKT UIT#8, de eindpresentatie van ROS EDITIONS #8 die op 21 september van start gaat in Cultura, gaat definitief plaatsvinden in Café Chillerz op zondagmiddag 25 november 2018. Deze afspraak met Café Chillerz, Brouwerstraat 3 - 5 (Markt Ede) betekent dat het eerder geplande moment op maandagavond vervalt!   
   Vanaf 21 september elke vrijdagmiddag van 13.45 – 15.00 uur 'ROS DANCE' in Cultura!  geeft in samenwerking met Cultura danslessen voor beginners Stijldans/Rock & Roll in Cultura. Iedereen is welkom, van jong tot oud! Lesgeld voor 15 danslessen € 120,-- per persoon. De eerste les op 21 september is  gratis! Aanmelden kan nu al via het inschrijfformulier op:   s
Café Chillerzd    ---    02-07-2018 Sloppy Tom! 29-06-2018 Podiumkans 22 september 29-06-2018 ROS DANCE in Cultura   

Misschien hebben jullie gelezen dat het straatmuzikanten
festival niet doorgaat. Ik zou met Sloppy Tom optreden in café 100. Maar de goede man komt van Texas eh, eh, Texel en voor twee uurtjes op de vrijdagavond komt hij niet naar Ede. Dus ons en jullie feestje gaat niet door!!! 

Groeten Willem.


Optreden 7 juli is afgelast...
Voor een evenement op 22 september is Cultura en het Muziekplein op zoek naar bands die willen optreden. Het gaat om een inventarisatie of er genoeg animo is om een podium met muziek te vullen. Als jullie aangeven mee te willen doen, dan zullen we heel snel laten weten of het optreden ook daadwerkelijk door kan gaan. Een backline zal aanwezig zijn. 
22 september Ede binnenstad, ter gelegenheid van de Airborne Landing. 
Dit wordt een groot evenement, alles staat in het teken van ‘Jazz’. Voor dit evenement zoeken wij geen rockbands, maar alles van in het bredere zin van het woord op te vatten is als ‘jazz’. Dus Blues, Soul, Latin en bijvoorbeeld kleine bezettingen met cajon etc.. Drums kan zeker ook, maar geen rockband/popbands. Speeltijd en lengte wederom in overleg.
Lijkt het jullie leuk om hieraan mee te doen? Opgave bij Katrin.  Vanaf 21 september elke vrijdagmiddag van 13.45 – 15.00 uur 'ROS DANCE' in Cultura!  geeft in samenwerking met Cultura danslessen voor beginners Stijldans/Rock & Roll in Cultura. Iedereen is welkom, van jong tot oud! Lesgeld voor 15 danslessen € 120,-- per persoon. De eerste les op 21 september is  gratis! Aanmelden kan nu al via het inschrijfformulier op:  
 

   ---        26-06-2018 Laatste ROS HUB van seizoen! 26-06-2018 Laatste ROS HUB van seizoen! 26-06-2018 WOETSTOK WAGENINGEN 2018!   

ROS HUB - Entree € 5,-- bij de balie - Café Cultura voor koffie, thee, sap etc..
Vrijdag 29 juni organiseren we weer met zijn allen  de HUB  op podium 040 vanaf 12.00 uur in Cultura. We maken er weer een gezellige happening van.
Uitgangspunt: Lekker je Ding doen op muzikaal gebied.
Geef even op wat je speciaal wilt spelen per email ;  of wapp 06-13838948 


Even wat aandachtspunten:


Mag het alleen akoestisch?

Belangrijkste uitgangspunt is  dat ieder zijn ding kan doen. En de instrumenten op akoestisch niveau zijn afgesteld. Dus als je op je een electrische gitaar hebt en je wilt er mee voor de dag komen met een paar nrs kan dat natuurlijk ook. Net zoals keyboards , bas enz...


Moet het solo? 

Nee hoeft niet ,  je kan ook combi's maken met de aanwezige muzikanten.  Neem dat wel een paar kopieetjes mee van je muziek. Dus mee doen met 1e 2e 3e gitaar. extra Mondharmonica , 1e,2e,3e stem enz...


Welk niveau?

Vragen over het niveau;   Van beginner tot gevorderde.  Gaat er om dat we lol hebben met het muziek maken. En dat we van elkaar kunnen leren. Het is de bedoeling dat je ook feedback geeft/krijgt. Daarom is het ook als je niet komt spelen leuk en leerzaam om aanwezig te zijn.


Alleen voor ROSSERS?

Het is voor iedereen dus als je vrienden of kennissen hebt waarvan je vermoed dat ze  een DING kunnen doen; neem ze mee. Dan worden ze automatisch ROSSER.
(Lees verder in volgende kolom)

 

Welke Stijl?

Maakt niet uit. Maar zou het wel leuk vinden als wat er mensen met jazz, country  kunnen komen spelen.


Welke muziek is er al doorgegeven?

Vorige keer heb ik diverse  mailtjes gekregen van Artiesten. Onderstaand de nummers die we hebben gespeeld.


Take it Easy

Tequila Sunrise

All of Me

Route 66

Universal Soldier  Donovan

In the Getto  ELvis

Imagine  John Lennon

Need your love so bad

Julia beatles

Heart of gold 

Wat je van Beren Kan leren

Bring it on home  

Wild Horses Stones

Got My Mojo Working

The River Bruce springsteen

Honky Tonk

The Thrill is gone

Love in Vain  stones

Dead flowers  Stones

Vliegerlied

Call me the Breeze


Ook eigen nummers zijn er gespeeld.


Als je nog nrs wilt doorgeven stuur mij dan een berichtje.


Zo genoeg geschreven 


Tot vrijdag 


Groet,

Rob

   DE 13 ACTS DIE GESELECTEERD ZIJN VOOR EEN PLAATS OP HET PODIUM VAN WOETSTOK WAGENINGEN 2018 !!!
13:00 - Fleetwood Mac (door Rumours)
13:50 - Red Devils (door Diavoli Rossi) met rosser Dik Jansen 14:40 - Billy Joel (door Uptown Boys)
15:30 - Alanis Morissette (door Ramshackle)
16:20 - Toto (door Toto 4U)
17:10 - Lynyrd Skynyrd (door Skynny Lynyrd Ultymate Trybute)
met rosser Cor v d Waal. 18:00 - Midnight Oil (door Burning Diesel)
18:50 - The Pogues (door The Irish Beat Club)
19:40 - Chic (door Chic Le Freamle)
20:30 - Lenny Kravitz (door Love Rules)
21:20 - The Cure (door The Easy Cure)
22:10 - Prince (door Purple Dream)
23:00 - Red Hot Chili Peppers (door Back Alive) --- --- ---    26-06-2018 Dans in Cultura 16-06-2018 Fantasieland! 15-06-2018 ROS HUB 15-06 zeer geslaagd!   

Op vrijdag 21 september start er, tegelijk met de start van ROS EDITIONS, een dansaanbod Stijldansen/Rock'n Roll/ Ballroom- dancing in Cultura in de Dans & Dramastudio naast de repetitielokalen. Help mee deze danscursus vol te krijgen op het moment dat de aanvangstijd en deelnemersbijdrage bekend is. Nu al doorvertellen dat dit fantastische aanbod er aan komt helpt enorm! Zou het niet mooi zijn op deze manier de ambiance tijdens ROS PAKT UIT naar een nog hoger plan te brengen?


Afgelopen Hub liet Arjen Boersma alvast wat liedjes horen voor Fantasieland (20-23 aug). Wie wil meewerken kan tot 30 juni meer informatie over de ROS-Muziektent vragen bij . Het thema van 2018 voor de kinderen van Fantasieland is "Junglebook", veel dieren!! Een impressie van 2017 vind je . Nog wat nieuws voor komende tijd,  (Rob Koel weet wellicht wie nog meer gaan): op het op 7 juli in Ede zijn ook diverse   ROS muzikanten aanwezig, waaronder Rob Koel. Bericht van Rob Koel die de Hub van vandaag organiseerde:

Beste  Hubbers,


Fijn dat jullie er allemaal waren . Ik vond het fantastisch wat jullie allemaal hebben uitgevoerd. Toch maar weer mooi dat Cultura dat allemaal mogelijk maakt. Zie al weer uit naar de volgende jam.

---    15-06-2018 ROS op Music-Night 2018 Heideweek? 15-06-2018 ROS-commercial in reclameblok Omroep Ede  15-06-2018 ROSSERS actief op podia   

Het bestuur van Heideweek vraagt of één van de ROS-bands op 22 augustus 2018 tijdens de '55+ Music Night' wil spelen in de pauze van 21:00 tot 21:30. Mogelijk is er ook vooraf en na afloop een podiumkans. Aanmelding kan rechtstreeks via  Cultura.

De commercial voor ROS EDITIONS 2018, die ook in de banner op rockingoldschool.nl staat, is vanaf maandag 18 juni t/m zondag 1 juli, minimaal 15 keer per dag te zien in een reclameblok op de lokale tv-zender van Omroep Ede. Na de zomervakantie is de promofilm nog eens twee weken te zien van 3 t/m 16 september. Als je reacties hoort op de commercial horen we dat graag op . Willem ten Brink (voice-over) kreeg al de nodige complimenten voor zijn heldere uitleg van wat Rockin' Old School is. Met deze video hopen we veel nieuwe deelnemers te bereiken.   

Zaterdagavond speelt Dik met Woetstokband in cafe Daniels Wageningen. Zie elders op deze pagina. Zondagmiddag speelt Roy met Time Cruise in cafe 100 en op 7 juli is er een straatfestival in Ede met diverse Rossers! (bron: Rob Koel)


---    12-06-2018 WOETSTOK 16 juni 10-06-2018 ROS HUB 15 juni akoestisch! 10-06-2018 ROS Commercial...    ss

Rob Koel bedacht dit idee voor de volgende ROS HUB van 15 juni: we maken er een soort straatfestival van in Cultura 040. Elke solomuzikant of eventueel duo kan zijn ding doen. Met of zonder zang. Met Henk Heineken (mondharp) ga ik (gitaar-zang) een aantal nrs doen: Neill Young: Out of weekend, Heart of gold. Stones: Honky tonk, Wild horses, Dead flowers. Bruce Springsteen: The river. Hans van Heteren (gitaar-zang) doet o.a.  Julia van de Beatles.


Dus vrijdagmiddag 15 juni vanaf 12 uur is het de kans om met je instrument solo (of duo) te gaan en een paar nummers te doen. Hoeft niet perfect. Gewoon leuk om te doen en kijken hoe het gaat in een relaxte sfeer. Ook een ideale try-out.


We hebben ook drum en bas voor beetje ondersteuning. Daar kan je je ook voor opgeven om dit te spelen. Of piano, cajon, blazers, bongo, conga, viool, mondharmonica, accordeon enz. allemaal welkom. Als je alleen wilt begeleiden ben je natuurlijk ook welkom.


Als ieder zijn ding heeft gedaan kunnen we kijken of er nog een sessie gedaan kan worden. Jazz, blues, rock.

Als je mee wilt doen stuur mij dan even een mailtje,  of whatsapp 0613838948 met je Playlist. Of als je vragen hebt.

Bekijk hier de die afgelopen vrijdag gemaakt werd ter promotie van ROS EDITIONS.   
---    07-06-2018 Nog 4 ROS HUBS tot de zomervakantie! 07-06-2018 ROS PAKT UIT in Café Chillerz? 07-06-2018 ROS PAKT UIT op maandagavond?   

De komende 4 vrijdagen is lokaal 0.40 , hoe warm het ook is, beschikbaar voor de ROS HUB. Er is nog geen opgave voor invulling van het programma ontvangen. Dan kan altijd via dit mailadres. Morgen dus gewoon HUB! Tickets a € 5,-- zijn te koop bij de balie van Cultura.

op de markt in Ede organiseert elke laatste zondag van de maand een goed bezochte jamsessie. In een gesprek met de organisator ontstond het idee de volgende eindpresentaties niet op maandagavond in Cultura te houden maar op zondag in Café Chillerz. Meer info volgt! De planning van ROS PAKT UIT op de maandagavonden 26 november 2018 en 11 februari 2019,  a.g.v. het overvolle professionele Cultura theaterprogramma, blijkt geen aanlokkelijk vooruitzicht. Als alternatief zijn de zondagmiddagen 25 november en 10 februari in beeld en dan in Popcentrum Astrant, het Akoesticum of Café Chillerz. Meer info volgt!    --- --- ---    04-06-2018 Podiumkansen voor ROS bands   23-05-2018 Programma Rogier Pelgrim ROS HUB 25 mei 23-05-2018 TOESTEMMING AVG      Voor twee aankomende evenementen zijn Cultura en het Muziekplein op zoek naar bands die willen optreden. Het gaat om een inventarisatie of er genoeg animo is om een podium op twee verschillende evenementen met muziek te vullen. Als jullie aangeven mee te willen doen, dan zullen we heel snel laten weten of het optreden ook daadwerkelijk door kan gaan. Een backline zal op beide podia aanwezig zijn.
Om welke optredens gaat het:
- 7 juli opening van het nieuwe marktplein in Ede:
De opening van het nieuwe marktplein in Ede lijkt een heel spektakel te worden. Daar hoort natuurlijk muziek bij! Alle bands/genres/niveaus zijn welkom! Er zal iemand van het muziekplein aanwezig zijn om een handje te helpen.
Lijkt het jullie leuk om hier te spelen? De speeltijd en speelduur is nog te bepalen, in overleg.
Omdat het vrij kort dag is, aub tot uiterlijk volgende week donderdag bij mij aangeven of jullie mee willen / kunnen doen.
22 september Ede binnenstad, ter gelegenheid van de Airborne Landing.
Ook dit wordt een groot evenement, alles staat in het teken van ‘Jazz’. Voor dit evenement zoeken wij geen rockbands, maar alles van in het bredere zin van het woord op te vatten is als ‘jazz’. Dus Blues, Soul, Latin en bijvoorbeeld kleine bezettingen met cajon etc.. Drums kan zeker ook, maar geen rockband/popbands. Speeltijd en lengte wederom in overleg.
Lijkt het jullie leuk om hieraan mee te doen? Opgave bij Katrin.
Na de inloop 12.00 uur gaat Rogier iets over zijn ontwikkeling in de muziek vertellen, over de rockbands waar hij in zat en hoe hij singer-songwriter werd. Hij gaat ook aan de slag met tekstschrijven. Een paar leuke enleerzame oefeningen. De workshop wordt weer afgesloten met een jam. Tickets zijn zoals altijd aan de balie van Cultura verkrijgbaar (€ 5,--). Vanaf 25 mei is er nieuwe wetgeving voor gegevensgebruik. Cultura heeft zich hier op voorbereid. Aan alle deelnemers aan Rockin' Old School is al eerder uitdrukkelijk toestemming gevraagd voor gegevensopslag en gebruik van opnames (video/audio) op een ondertekend aanmeldingsformulier. Mocht er nog een extra 'toestemmingsronde' nodig zijn dan regelen we dat in de nabije toekomst.   
 ---  --- ---     
23-05-2018 HUB's vanaf 8 juni 18-05-2018 Rogier Pelgrim in ROS HUB 25 mei! 18-05-2018 The Blues Project in ROS HUB 18 mei    

Op 1 juni is er geen HUB. De daaropvolgende HUB's wachten nog op een meer concrete invulling. Zowel de Braveheart Band als Od Spice hebben aangegeven een middag voor hun rekening te willen nemen. Aanmelden kan via Vrijdag a.s. komt Rogier Pelgrim! Tickets zijn zoals altijd aan de balie van Cultura verkrijgbaar (€ 5,--).

Op vrijdag 3 maart 2017 presenteerde Rogier Pelgrim zijn nieuwe album ‘Birds and Busy People’ in Luxor Live Arnhem. De Wageningse muzikant heeft zichzelf opnieuw uitgevonden. Met zijn 2e album kiest Pelgrim voor een meer bandbenadering en werd daarom de assistentie ingeroepen van indie-producer Pim van de Werken. Met de albumtitel doelt de zanger op de gejaagdheid van het moderne bestaan, maar daarnaast ook zijn behoefte aan stilte en rust. Iedereen is weer van harte welkom bij de ROS HUB van 18 mei.  Om  te horen wat er voor The Blues Project in de  afgelopen weken allemaal geleerd en ingestudeerd is. En - zoals dat past bij de blues - je kunt natuurlijk ook meespelen! Lees meer over de opzet op de ! ROS HUB - 18 mei van 12.00 tot 15.00 uur. Tickets zijn aan de balie van Cultura verkrijgbaar (€ 5,--).
    --- --- ---        04-05-2018 JONG BELEGEN 04-05-2018 Video'registratie 15 april gereed 04-05-2018 Nieuwe band van start      De invulling van de ROS HUB van 12.00 tot 15.00 uur op vrijdagmiddag 11 mei a.s.  is in handen van JONG BELEGEN. Tickets a € 5,-- zijn te koop bij de balie van Cultura. De die Zwanenburg films maakte van ROS PAKT UIT#7/WOODROCK  is klaar. Vanaf vandaag is er een nieuwe band begonnen in studio 0.36. De band wordt gevormd door: Patrick van Damme (zang) Ton de Kok (toetsen), Dick Duijnhouwer (gitaar en zang), Berry Schalk (basgitaar en zang), Roel van Meerveld (drums). Er waren vandaag nog twee bands actief. Onno's bluesband en leden van de Braveheartband/Fridaymorningband!    --- --- ---         23-04-2018 Aangepaste ROS HUB datum 21-04-2018 Geen ROS HUB op 27-04 en 04-05 21-04-2018 Inspirerende ROSclass met Ad Vanderveen    Op vrijdag 1 juni is er geen ROS i.v.m. een eerder ingeplande verhuring.
I.v.m. Koningsdag en de meivakantie is er op vrijdag 27 april en 4 mei geen ROS HUB. De masterclass van Singersongwriter Ad Vanderveen werd een geanimeerde en inspirerende midddag die afgesloten werd met een jam. Ad belichtte de verschillende aspecten van het liedjesschrijven op zo'n manier dat er tientallen vragen werden gesteld en er een levendige discussie ontstond over het ontstaan van een idee voor een song, waar komt dat vandaan, hoe je verder komt met je tekst en hoe je er de juiste muziek bij vindt. Ad reikte een aantal 'sleutels' aan om de bron te ontsluiten en voerde ter illustratie ook enkele eigen songs uit. De volgende ROS HUB is op vrijdag 11 mei met daarin de ROS-band 'Jong Belegen' in het middelpunt.
   
    s    --- --- ---    19-04-2018 PLANNING ROS EDITIONS 8 en 9 bekend 19-04-2018 ROSCLASS mag je niet missen! 19-04-2018 Oproep invulling volgende ROS HUB's    Deze week is de planning voor ROS EDITIONS 8 en 9 vastgesteld op basis van de beschikbaarheid van de Culturazaal. Als gevolg van het succes van de professionele programmering en de voorrang die daarvoor geldt valt zowel ROS PAKT UIT#8 als #9 op een maandag. Alle weekenden en avonden rondom de laatste repetitie in een reeks zijn bezet. Klik (ROS EDITIONS) voor het repetitieschema en de concertdata. ROSCLASS in Ede Stad Voor 4 ROS HUB´s is invulling van het programma gevonden. Na de start met Ad Vanderveen staat 27 april nog open. 4 mei is er geen ROS HUB en 11 mei en 18 mei zijn voor ´Jong Belegen´ en ´Onno´s Bluesband´. Rogier Pelgrim komt 25 mei. De overige HUB´s zijn nog beschikbaar. Met de ROS HUB (entree € 5,--) wil Cultura de invulling van het 'Culturapodium' delen. Daarom hierbij een uitnodiging aan alle bij ROS betrokken bands in willekeurige volgorde: Old Spice, Onno's Bluesband, The 7 sixties band, Zestig Tinten Grijs, Just Friends, ROS  Drive, Greyhound Jam, The Braveheart Band, Jong Belegen, De Fridyamorningband, Blue Band en ..... de invulling/organisatie van een of twee van de HUB's voor haar rekening te nemen. Invulling kan bestaan uit het spelen van het eigen repertoire, vertellen over de opgedane ervaringen en natuurlijk jammen. Ook andere invulling is welkom! vindt je de data die nog niet zijn ingevuld. Opgave is welkom via    --- --- ---       19-04-2018 ROS HUB met Ad van der Veen 18-04-2018 Nieuwe foto's Geert Nieuwenhuis van RPU#7!  16-04-2018 Early birds...   

Morgen, vrijdag 20 april, gaat de eerste ROS HUB van start met een interactieve masterclass/workshop met Ad van der Veen. Bij deze benadering past volgens Ad ook een blok waarin gejamd kan worden. We hopen op een flinke opkomst en vergeet niet je (draagbare) instrument mee te nemen! 

ROS HUB - 20-04-2018 - 0.40 - € 5,-- entree (balie Cultura)

Zoals verwacht zijn de eerste, complete bandaanmeldingen voor een nieuwe ROS EDITIONS (8) al weer binnen, nog voor de planning bekendgemaakt is. Zoals al vaker aangegeven: binnen de ROS POOL is heel veel ruimte die nu al gebruikt wordt, binnen ROS EDITIONS is die ruimte beperkt tot 4 lokalen in de ochtend. Op geleide van de groei en ontwikkeling van ROS liggen verschillende ideeën voor om alle bands zoveel mogelijk tegemoet te komen. Verder zal het mogelijke aanbod ook afhangen van de financiële bijdrage die we voor ROS EDITIONS kunnen binnenhalen. Naar verwachting is er voor de zomervakantie een passend antwoord.   --- --- ---     16-04-2018 Invulling ROS HUB  16-04-2018 WOODROCK geslaagd experiment 16-04-2018 Eerste videofragmenten van RPU#7 15 april     Vanaf vrijdag 20 april is er elke week van 12.00 - 15.00 uur een ROS HUB (uitgezonderd 4 mei) in lokaal 0.40 voor iedereen die wil meedoen of komen kijken/luisteren. Met de ROS HUB (entree € 5,--) wil Cultura de invulling van het 'Culturapodium' delen. Daarom hierbij een uitnodiging aan alle bij ROS betrokken bands in willekeurige volgorde: Old Spice, Onno's Bluesband, The 7 sixties band, Zestig Tinten Grijs, Just Friends, ROS  Drive, Greyhound Jam, The Braveheart Band, Jong Belegen, De Fridyamorningband, Blue Band en ..... de invulling/organisatie van een of twee van de HUB's voor haar rekening te nemen. Invulling kan bestaan uit het spelen van het eigen repertoire, vertellen over de opgedane ervaringen en natuurlijk jammen. Ook andere invulling is welkom! vindt je de data die nog niet zijn ingevuld. Opgave is welkom via
Leuke in Ede Stad (foto even doorklikken) en op de website van ! Gemaakt met mobiele telefoon... Video's gemaakt door Robin Zwanenburg volgen binnenkort.
ROS EDITIONS (Culturazaal)


ROS POOL (Atrium Cultura)

   --- --- ---         16-04-2018  13-04-2018 ROS HUB 13-04-2018 Videoregistratie    Met dank aan Geert Nieuwenhuis die deze beelden maakte van ROS PAKT UIT#7 De eerste ROS HUB van vrijdag 20 april wordt geopend met een lezing/workshop songwriting door de gerennommeerde singer songwriter .  In de loop van volgende week wordt duidelijk of er ook nog gejamd kan worden. ROS PAKT UIT#7 van zondag a.s. wordt opnieuw door Robin Zwanenburg op beeld vastgelegd.    --- --- ---      13-04-2018 Nog 'enkele' kaarten beschikbaar 13-04-2018 Drumstel te koop ingetrokken 11-04-2018 Bericht van Dik Jansen!   Voor ROS PAKT UIT#7/WOODROCK zijn nog !
Om 14.00 start de inloop met koffie/thee/drankje...
14.30 begint het programma in de Cultura concertzaal met een optreden door de band 'Greyhound Jam' gevolgd door de 'Blue Band' met 2 gastvocalisten: Maud de Rochemont en Patrick van Damme. Daarna wordt in het Atrium het beeld WOODROCK onthuld. Beeldend kunstenaar Coos Hoving is bij de onthulling aanwezig. Hij maakte het ontwerp en de leden van Houtclub Ede voerden het 3,5 meter hoge beeld uit in hout. Het programma wordt vervolgd met een ROS-afterparty tot ca. 17.00 uur met muzikale bijdragen door Rob Koel (onemanband) en de rockband 'Jong Belegen'.


s    --- --- ---     26-03-2018 LAATSTE NIEUWS 26-03-2018 Nu al kennismaken met Ad van der Veen     De eerste ROS HUB van vrijdag 20 april wordt geopend met een lezing/workshop songwriting door de gerennommeerde singer songwriter .  Nu al kennis maken met Ad van der Veen? Dat kan op 29 maart a.s. in Café de Bospoort in Ede.
  • Live Stage Marnix
  •  - NL
  • 29 maart 2018 
  • BOSPOORT EDE
  • Deur open 19:45, start muziek 20:15, entree 12 euro  
  • ---
  • Maart 2014 stond Ad Vanderveen samen met Kersten de Ligny en Timon van Heerdt voor een talrijk publiek op het podium in de Bospoort. Na 4 jaar gaan ze op herhaling. Denver Nevada is de naam van het zojuist gelanceerde album van Ad, waar het trio ongetwijfeld veel aandacht aan zal besteden. Ad is geboren in Nederland, maar de helft van zijn familie komt uit Canada, en zijn muzikale roots liggen duidelijk in dat deel van de wereld.

   --- --- ---    26-03-2018 Invulling krijgt vorm. 26-03-2018 WOODROCK markeert 25 jaar Houtclub 26-03-2018 ROS POOL groeit!    Direct na het verschijnen van het ROS-NIEUWS van vandaag kwamen er 3 aanbiedingen voor invulling van de 10 's binnen. Onno Knol gaat samen met zijn bandleden bepalen welke ROS HUB zij voor hun rekening willen nemen en dan zijn er de gerenommeerde singersongwriters https://advanderveen.com/ en die entbhousiast gereageerd hebben op de vraag een lezing/workshop songwriting te komen geven. Het aantal 'eigen pagina's' in de neemt gestaag toe! Op dit moment hebben ongeveer 20 ROS-deelnemers een eigen pagina aan de POOL toegevoegd. Van 11 deelnemers is nog geen reactie ontvangen. Peter de Bruijn (gitarist van 'Jong Belegen') maakt elke week een aantal voorstellen die we vervolgens voor goedkeuring voorleggen aan de muzikanten. De POOL maakt het makkelijk elkaar in Ede e.o. te vinden en in te schatten op mogelijkheden voor samenspelen; ook buiten de ROS EDITIONS om. Het zou mooi zijn als de POOL blijft groeien - ook met met muzikanten van buiten ROS - om de lokale rockscene nog levendiger te maken.    --- --- ---    26-03-2018 Programma-invulling 15 april 26-03-2018 ROS HUB start op vrijdag 20 april 26-03-2018 Ideeën voor de HUB De invulling van de tweede helft van het programma op 15 april is rond. Naast Rob Koel, die als eerste zijn deelname aanbood kwam 'Jong Belegen' afgelopen week met een aanvullend aanbod. Voor beiden is ca. 30 minuten beschikbaar. 
Het programma van de eindpresentatie van ROS EDITIONS VII op zondagmiddag 15 april ziet er daarmee als volgt uit: 
14.00 uur inloop publiek. 
14.30 uur ROS PAKT UIT#7 in de Culturazaal (2 bands)
    - Greyhound Jam en Blue Band (volgorde nog niet bepaald)
15.30 uur PAUZE en voortzetting programma in het Atrium
  - Fridaymorning Band en Jong Belegen (volgorde nog niet bepaald)
16.00 uur Onthulling WOODROCK (tgv 25 jarig bestaan Houtclub Ede)
Tot ca. 17.00 uur doorlopend achtergrond(dans)muziek.  In aansluiting op ROS PAKT UIT#7 van zondagmiddag 15 april a.s., gaat de ROS HUB opnieuw van start. Vanaf vrijdag 20 april elke vrijdag van 12.00 tot 15.00 uur in lokaal 40. De ROS HUB is bedoeld als ontmoetingsplek, brainstormplek en natuurlijk om samen muziek te maken. De entree bedraagt
€ 5,-- pp, te voldoen aan de balie van Cultura. De benodigde apparatuur wordt door de HUB-deelnemers uit de poplokalen 'geleend' en na afloop van de HUB op dezelfde plek teruggebracht. 0.40 is intussen omgetoverd tot een klein theater met een filmdoek en een nieuwe tribune waar ca. 50 toeschouwers kunnen zitten. Hopenlijk nodigt dit uit tot creatieve invulling van de mogelijkheden. Ook nieuw publiek is van harte welkom! Goeie ideeën voor een interessante invulling van de HUB zijn welkom! Een van de ideeën is om elke week de ruimte, de eerste 30 - 45 minuten, aan een ROS 'gastband' toe te wijzen. Zo zou bijvoorbeeld de ene week 'Jong Belegen' het voortouw kunnen nemen, een andere week 'Greyhoud Jam', een volgende 'Old Spice' enzovoort, er zijn intussen veel zelfstandige bands actief! De gastband kan het HUB-programma invullen met eigen repertoire, eigen ideeën en/of afsluiten met bijvoorbeeld een jam. Een ander idee is het vertonen van een boeiende film. Te denken valt bijvoorbeeld aan Woodstock of een onderhoudend portret van een interessante band. Er is intussen ook contact gelegd met Rogier Pelgrim,  singer Songwriter in Ede. Het kan interessant zijn een singer-songwriter te interviewen in de HUB. Meer ideeën en concrete activiteiten zijn welkom op
   --- --- ---   26-03-2018 Sunday Blues, 1 april 2018 20-03-2018 ROS in Corporate movie FCP 20-03-2018

Sunday Blues, het jaarlijkse feestje in een groot aantal cafés in Ede. Een prima manier om je zondagmiddag te besteden.

Ik speel met  in Chillerz. 
 

Cor van der Waal
ex-bassist van The Braveheart Band

De komende maanden staat het Fonds voor Cultuurparticipatie stil bij het 10 jarig jubileum. Ter gelegenheid daarvan maakten zij een  waarin Rockin Old School een mooie rol vervult met Willem ten Brink in een hoofdrol! De kaartverkoop voor ROS PAKT UIT#7 is gestart.

 

   --- --- ---    16-03-2018 Vooruitblik programma RPU#7 15 april 13-03-2018 13-03-2018 Aantal eigen pagina's neemt toe!  

     Het programma van de eindpresentatie van ROS EDITIONS VII op zondagmiddag 15 april ziet er ongeveer als volgt uit: 
14.00 uur inloop publiek. 
14.30 uur ROS PAKT UIT#7 in de Culturazaal (2 bands)
15.30 uur PAUZE en voortzetting programma in het Atrium
16.00 uur Onthulling WOODROCK (tgv 25 jarig bestaan Houtclub Ede)
Tot ca. 17.00 uur doorlopend achtergrond(dans)muziek. Invulling van de (achtergrond)muziek is hierbij geopend. 

     Wie graag na de pauze op wil treden nodigen we uit dit via op te geven.

Ook op 9 maart maakte Geert Nieuwenhuis weer foto's tijdens de repetities!   ---  --- ---    06-03-2018 Podiumkans akoestisch 06-03-2018 05-03-2018 ROS POOL interessant?    Willem ten Brink ontving vandaag weer een verzoek om muziek te komen maken in een winkel. Akoestisch graag. Meer informatie is via Willem verkrijgbaar. Het aantal 'eigen pagina's' in de ROS POOL stijgt mondjesmaat. Peter de Bruijn maakt op basis van de deelnemersgegevens in de POOL de komende tijd een voorstel dat vervolgens voor goedkeuring wordt aangeboden. Een aantal deelnemers reageerde daar al positief op. Je kunt natuurlijk ook zelf zo'n . We hopen zo het makkelijker in contact komen met andere muzikanten te faciliteren. De POOL is daarom de komende tijd 'under construction'.   
--- --- ---    05-03-2018 ROS EDITIONS VII mix met ROS POOL 05-03-2018 20-02-2018 ROS POOL nieuwe aanwas   

Aan ROS EDITIONS VII doen deze keer twee bands mee, te weten: Greyhound Jam en Blue Band in de lokalen 0.38 en 0.37. Binnen ROS EDITIONS levert Cultura daarvoor de huur van de repetitielokalen, coaching en de eindpresentatie op zondag 15 april a.s.. Op de vrijdagochtend zijn daarmee twee lokalen beschikbaar voor de vrije verhuur en daar maken twee andere bands gebruik van, te weten: The Braveheart Band (0.36) en de bluesband (0.39) o.l.v. Onno Knol. Deze bands huren op zelfstandige basis en kunnen als zij dat wensen coaching inhuren via Cultura of de aanwezige coaches. 

Op 2 maart maakte Geert Nieuwenhuis weer een aantal sfeervolle foto's tijdens de repetities. Deze week voegde gitarist en basgitarist Ronald de Wolf uit Bennekom zich bij de ROS POOL met een eigen pagina. Ronald zoekt muzikanten in Ede om een band mee te vormen. Vooralsnog lukt dat niet op de vrijdagochtend. Andere momenten in de week graag in overleg. Meer informatie over Ronald de Wolf vind je via de . Maak ook een eigen pagina aan via deze link (ROS POOL) om voortaan makkelijker contact te kunnen leggen.     --- --- ---    20-02-2018 20-02-2018 Podiumkans op 25 maart 2018! 20-02-2018 Staande Podiumkans!   

Op zondag 25 maart a.s. is er in de openucht naast de winkel van de Velvet Music Store in Ede een gelegenheid tot optreden. Er is een podium plus apparatuur. Instrumenten moeten zelf meegebracht worden. Per band is er een halfuur beschikbaar. Het programma start om 13.00 uur en we gaan door tot 16.30 uur. Meer informatie via: Hedzerd de Boer van Cultura.  06 - 57177093 of .

Er is een verzoek voor een optreden van twee tot drie uur bij Boek en Buro op zaterdag 14 april. 1 dag voor ROS PAKT UIT#7 dus! Meer informatie, overleg en contact verloopt via    --- --- ---    09-02-2018 DVD of Blu-ray... 09-02-2018 Foto's Start ROS EDITIONS#7  09-02-2018 EDE DOET - 2 initiatieven    Onderstaande ROS-deelnemers bestelden tot op heden een DVD of Blu-ray DVD van ROS PAKT UIT#6. Wie graag een DVD wil kan dit tot donderdag 15 februari opgeven via . Bijzonderheden over levering en betaling volgen z.s.m.. Een gewone DVD kost € 7,-- en een blu-ray DVD € 9,--.
Henny Malipaard               DVD
Jannie Schoonderbeek     DVD
Henk Dogger                       DVD
Willy Visscher                     DVD
Berry Schalk                        Blu-ray
Jan Bansema                      DVD
Jan Bansema                      Blu-ray
Frans Kanaar                      DVD
Anke Wit                             DVD
Peter de Bruijn                   DVD
Roel van Meerveld            DVD
Rob Halewijn                      DVD Geert Nieuwenhuis maakte vanochtend weer een van de start van ROS EDITIONS#7!  Bekijk de foto's en al het andere prachtige werk dat hij sinds de start van ROS maakte door op het Google-foto-logo (3e van links) te klikken linksboven in beeld.
Volgende week vallen op 13, 15 en 17 februari weer duizenden EDE DOET waardecheques van € 7,50 in de Edese brievenbussen. Dit keer doet ROS mee met twee projectinitiatieven. 1. en 2.) .
Voeg je bij onze vaste verzamelaars Geert Nieuwenhuis en  Marianne van de Wolde en vraag je buurtgenoten de cheques te doneren aan ROS of aan WOODROCK.    --- --- ---    08-02-2018 PODIUMKANS! 08-02-2018 DVD of Blu-ray...          Bestellen vanaf nu! 08-02-2018 WOODROCK vrijbaan!      Er is een verzoek voor een optreden van twee tot drie uur bij Boek en Buro op zaterdag 14 april. 1 dag voor ROS PAKT UIT#7 dus! Meer informatie, overleg en contact verloopt via Zoals eerder aangegeven biedt Robin Zwanenburg () DVD's aan van ROS PAKT UIT#6. Een gewone DVD kost € 7,-- en een blu-ray DVD € 9,--. Wie graag een DVD wil kan dit tot donderdag 15 februari opgeven via . Bijzonderheden over levering en betaling volgen z.s.m.. Lees het artikel op de van WOODROCK op JIJMAAKTHETMEE!
--- --- ---       06-02-2018 Maak je eigen pagina (voor wie dat nog niet deed) 06-02-2018 Alle beschikbare video's online 05-02-2018    Om het vormen van bands te vergemakkelijken is het plan opgevat het idee van een ROS POOL verder te ontwikkelen.
Regelmatig vragen ROS-deelnemers naar de contactgegevens van muzikanten in de . Omdat daarin - om privacyredenen - geen contactgegevens zijn opgenomen is snel en gemakkelijk contact leggen omslachtig. Daarom is het volgende experiment bedacht. Iedere ROS deelnemer die dat wil kan een eigen pagina aanmaken via een sjabloon dat op  wordt uitgelegd en mogelijk gemaakt. De persoonlijke pagina's worden vervolgens aan de namen in de POOL gelinkt. Het zou mooi voor meer woorden zijn als alle deelnemers een pagina zouden aanmaken...   
Omdat het een experiment is kunnen er dingen tegen zitten of mooie aanvullingen ontstaan. Feedback is welkom op
De ROS POOL is er om muzikanten binnen en buiten ROS EDITIONS te faciliteren op 'spelen in een band'.  Op enkele nummers na maakte Robin Zwanenburg een  audio-videoregistratie van . De video's staan per band ingedeeld op Youtube. (www.zwanenburgfilms.nl). Ook alle foto's staan nu online: , , en . In Ede Stad 'Deel je nieuws' verscheen deze recensie van afgelopen vrijdagavond.    ---   05-02-2018 1e Video's online 
05-02-2018 Foto's Greyhound Jam en Jong Belegen online  03-02-2018 ROS PAKT UIT opnieuw groot succes   De 1e video's staan online. , en
Robin Zwanenburg maakte de audio-videoregistratie van ROS PAKT UIT#6 (www.zwanenburgfilms.nl)
Zwanenburg Films
Geert Nieuwenhuis maakte weer vele vele foto's. Hier de eerste twee series van , , en .
De eerste (foto's: Geert Nieuwenhuis) van opnieuw een daverende ROS PAKT UIT! De videobeelden - gemaakt door Robin Zwanenburg  - volgen binnenkort. En een eerste (mobiel)   --- --- ---    29-01-2018 ROS POOL experiment 29-01-2018 WOODROCK in de startblokken    29-01-2018 Professionele video-opnames    Regelmatig vragen ROS-deelnemers naar de contactgegevens van muzikanten in de . Omdat daarin - om privacyredenen - geen contactgegevens zijn opgenomen is snel en gemakkelijk contact leggen omslachtig. Daarom is het volgende experiment bedacht. Iedere ROS deelnemer die dat wil kan een eigen pagina aanmaken via een sjabloon dat op  wordt uitgelegd en mogelijk gemaakt. De persoonlijke pagina's worden vervolgens aan de namen in de POOL gelinkt. Het zou mooi voor meer woorden zijn als alle deelnemers een pagina zouden aanmaken...   
Omdat het een experiment is kunnen er dingen tegen zitten of mooie aanvullingen ontstaan. Feedback is welkom op
De ROS POOL is er om muzikanten buiten ROS EDITIONS te faciliteren op 'spelen in een band'.
 

En het
Dankzij een gouden tip van Jannie, drumster in The Braveheart Band, worden er van ROS PAKT UIT#6 toch professionele video-opnames gemaakt. Zij tipte in reactie op de oproep hieronder Robin Zwanenburg van 
Robin kon zich op de zeer korte termijn vrij maken en komt e.e.a. vrijdagmiddag vanaf 16.00 uur voorbereiden tijdens de soundcheck.    --- --- ---      27-01-2018 WOO]DROCK in ontwikkeling 27-01-2018 Nieuwe editie stroomt vol...  25-01-2018 Volgende editie van start op 9 februari    De houtclubleden beginnen warm te draaien voor WOODROCK dat op dinsdag 6 februari van start gaat in Ede West (Hoorn 9) en synchroon gaat lopen met ROS EDITIONS#7! Om de kruisbestuiving met ROS te stimuleren krijgen de clubleden een uitnodiging ROS PAKT UIT#6 op vrijdag 2 februari a.s. bij te komen wonen. Voor actieve deelnemers aan het verder detailleren en maken van het beeld is de toegang gratis via . Uiteraard zijn ook ROS-deelnemers van harte welkom om vanaf dinsdag 6 februari op dinsdag of woensdag mee te denken over en bouwen aan het  beeld dat Coos Hoving als basis ontwierp. Bassist en beeldend kunstenaar Tjø van Zuijlen gaat het maakproces artistiek begeleiden. Tjø deed eerder ervaring op met het maken van houten beelden in het Amsterdamse bos i.s.m. beeldend kunstenaar/musicus Serge Verheugen. Klik voor een impressie van dit werk.
De nieuwe editie ROS EDITIONS#7 die op vrijdagochtend 9 februari start loopt vol! Onno Knol heeft als eerste een mooi voorstel gedaan voor het vormen van een Bluesband op de vrijdagochtend. Chris Blankenburg deed vervolgens een mooi voorstel voor een Salsaband, ook op de vrijdagochtend. Blue Band heeft aangegeven mee te willen doen als complete band evenals een nieuwe band van Rob Koel. Greyhound Jam en Jong Belegen dingen ook mee naar een lokaal. Daarvan zijn er vier... Het vullen van deze vier lokalen wordt weer een creatief avontuur met een beroep op de nodige flexibiliteit... In de middag zijn - evenals bij ROS EDITIONS #4 en #5 - de vier lokalen nog vrij. Naast ROS EDITIONS is er de ROS POOL. Kijk voor de verschillen bovenaan deze pagina. Via de ROS POOL zijn op meerdere momenten poplokalen beschikbaar. Hoe het ook zij, ROS mag blijven groeien en bloeien...       ATTENTIE! ATTENTIE! De volgende editie van ROS gaat op vrijdagochtend 9 februari  - direct na ROS PAKT UIT#6 op vrijdag 2 februari - van start! Tijd om alvast vooruit te kijken en te plannen wat je als deelnemer gaat doen. Aanmelden kan vanaf heden via    --- --- ---        25-01-2018 ROS PAKT UIT#6 op publieksvideo? 25-01-2018 Concept Programmaprojectie voor 02-02-18 25-01-2018 ROS Ede mogelijk in maart naar de hofstad    Zoals het er nu uitziet zal ROS PAKT UIT#6 niet integraal worden vastgelegd op video. Het Young Media Team heeft ook dit keer geen toezegging gedaan. Graag horen we of iemand mogelijkheden ziet voor het (laten) maken van video-opnames. Door een cameravrouw/man uit de achterban bijvoorbeeld?  Via deze is het concept te zien van de programmaprojectie (volgorde) op de podiumwand op 2 februari a.s.. Graag jullie eventuele aanvulling/verbetering/wijziging (voor woensdag 31-01) daarop.
De uitnodiging tot onderzoek of een Edese ROS-band zou kunnen optreden in Den Haag op 29 januari a.s. is afgeketst vanwege te weining ruimte in het programma. Jong Belegen was hiervoor in de race. Eventuele invulling van de  uitnodiging is opgeschoven naar maart.    ---    16-01-2018 16-01-2018 Inspirerende aanrader!!! 15-01-2018   

Op vrijdag 26 januari is er een Singer-Songwriterfestival in Cultura Ede. Een samenwerking tussen Cultura en Popodium Ede. Klik voor meer informatie over de masterclass, het gratis toegankelijke programma en de artiesten en/of... .

--- --- ---      11-01-2018 Kaartverkoop RPU#6 van start! 29-12-2017 Bericht uit Den Haag 24-12-2-17 Sylvester  Session in Wageningen   De kaartverkoop voor de eindpresentatie ROS PAKT UIT#6 van EDITIE 6 is geopend. Klik om online kaarten te bestellen.
   
Willem Monteiro, gitarist in de Haagse band dBidh die in ROS PAKT UIT#3 op 7 mei optrad, stuurde onlangs deze mail:  'Maandag 29 januari spelen al onze 60+ bands in Musicon (Den Haag). We  moeten eens goed overleg hebben, wat er nodig is om jullie bands hier bij ons te kunnen laten spelen....' Hiermee komt ROS ON TOUR weer een stapje dichterbij! Bands die het wel zien zitten om in Den Haag op te treden kunnen hun interesse laten blijken via of .
      dBidhWe gaan nog een keer knallen voor het jaar om is - komt allen! The Braveheart band gaat een set spelen op 27 december in de SYLVESTER JAM in Café Loburg in Wageningen. Het zou natuurlijk ontzettend fijn zijn als jullie er ook zijn voor de broodnodige mentale ondersteuning en ook om gezellig een borrel te drinken met alle muzikale ros vrienden. Er treden verder funky , rock, blues, soul bands op en er worden muzikale combi’s gemaakt. Leuk om te zien en goed voor de inspiratie. De huisband opent om 20:30 - 21:00 uur met een fijn stukje bluesmuziek. Daarna gaat de jam loos ca 21:30 uur – 01:30 uur. Er zullen verschillende bands spelen (ieder een blok van zo'n 30 minuten). Er is mogelijkheid voor losse muzikanten om groepjes te vormen om te spelen (blokjes van 20 minuten). Daarbij assisteren de huisbandleden. Aanmelden kan via Facebook, website, of op de avond zelf. Cor van der Waal schreef er al eerder over (). Onder leiding van de Gatehouse Bluesband zal er mogelijkheid zijn te jammen. Muziekstijlen waarop we gaan jammen zijn niet alleen Blues, maar ook Rock, Soulen Funk, we proberen er met zijn allen een te gekke Jam van te maken.Dansen gaan we er ook op, want zo kunnen we de pondjes van de Kerstdagen weer kwijt raken. Je kan je aanmelden als band om een blok van 30 minuten te spelen, een goede TRY-OUT voor je band. Ook is het mogelijk je als losse muzikant aan te melden, zodat er met muzikanten onderling leuke groepen samengesteld kunnen worden. De huisband assisteert hierbij om tot een goed lopend geheel te komen. Er is uitgebreide backline aanwezig, maar neem wel je eigen instument mee.


DATUM: woensdag 27 december
TIJD: 20:00 uur
TOEGANG: gratis

  --- ---      15-12-2017 ROS en de feestdagen 23-12-2017 JONG BELEGEN live in de Velder 23-12-2017 'EDE'S VERDRIET' zoekt zangeres    Vandaag - 15 december - was de laatse repetitie voor ROS van dit jaar. Op vrijdag 12 januari is de eerstvolgende repetitie. Klik  voor het repetitieschema van de lopende editie.
Wij wensen alle deelnemers en sympathisanten van ROS: een fijne kerst en dito jaarwisseling!!! Op zondag 12 december trad de band Jong Belegen op in buurtcentrum de Velder in Ede. Dankzij een initiatief van coach Roy Henninger zijn ook ROS-bands als The Braveheartband en ROS Drive de weg naar de lokale podia ingeslagen. Klik voor een impressie en ...

Na een aantal oefensessies zijn de bandleden van Blue Band/ Ede’s Verdriet tot de conklusie gekomen dat zij ruimte hebben voor een zangeres. Er zijn vanaf 12 januari nog 4 repetities te gaan tot de eindpresentatie op vrijdag 2 februari. Liefst een zangeres met (enige) ervaring in het zingen van pop c.q. rocknummers in een band. Reacties zijn welkom op

   --- --- ---    15-12-2017 ROS in de wijk 12-12-2017 WOODROCK 11-12-2017 ROS-instrumentalisten in de Gelderse Vallei   

Buurthuis de Velder in Ede Veldhuizen is gestart met een nieuwe serie podiumkansen voor live muziek. Komende maanden is er ook plaats voor de diverse ROS-formaties die nu en straks en komende tijd actief in de weer zijn. Deze keer op zondagmiddag 17 december a.s. vanaf 15.00 uur tot ongeveer 20.30 uur opnieuw gelegenheid voor ROS muzikanten in de Velder. Er hebben zich 3 formaties gemeld::
JONG BELEGEN, GREYHOUND JAM en ROS DRIVE die een acte de présence geven namens ROS. Als huisband wederom TIMECRUISE. Rond 18.00 uur even tijd om een hapje te eten à € 5 en vanaf 19.00 uur weer verder met muziek maken. 

Na deze zondag volgt een aantal gelegenheden op de zaterdagavond zoals eerder in november jl. waar toen OLD SPICE en BRAVEHEART BAND succesvol hebben opgetreden.

De toegang is vrij voor iedereen, dus nodig zoveel mogelijk je eigen aanhang uit om er een gezellige middag of avond van te maken, want dat staat voorop. En natuurlijk zijn andere ROS-leden, van eerdere of huidige edities van harte welkom.
Voor meer informatie: Roy Henninger 06-54 248853 Binnenkort start de stemronde op JIJMAAKTHETMEE! De bekende stemronde voor 75 stemmen voor WOODROCK op JIJMAAKHETMEE! Je ontvangt tijdig een tip en we hopen natuurlijk weer op je stem waarmee opnieuw € 15.000,-- binnen handbereik komt! Maud de Rochemont, Jan Bansema en Willem van den Brink verzorgden op 5 december de muziek tijdens het bezoek van sinterklaas op de kinderafdeling van ziekenhuis De Gelderse Vallei. Klik voor een foto-impressie!    --- --- ---     01-12-2017 Help mee!
30-11-2017 Uitslag evaluatie 29-11-2017 ROS-deelnemers spelen in de Gelderse Vallei      We zijn net begonnen aan ROS EDITIONS#6, maar de plannen voor ROS EDITIONS#7 zijn al in de maak. Het gaat om WOODROCK, een project i.s.m. Houtclub-Ede dat hier al eerder in het nieuws verscheen. Ook voor dit kunstzinnige project - in de experimentele sfeer - en in de vrije tijd is een bijdrage in aanvraag bij het Fonds voor Cultuurparticipatie. Je kunt nu al meehelpen aan het succes van dit project door op deze pagina in te loggen:
, het  plan eens door te lezen en er dan in de chat - rechts op het scherm - iets aardigs over te schrijven. De chat is nadrukkelijk daarvoor bedoeld. Klik ook op 'volg dit project' om op de hoogte te blijven! Zodra het project door is naar de volgende fase komt dit in het ROS-nieuws met de vraag massaal een stem uit te brengen. Wordt vervolgd...
Klik voor de verwerking van de uitslag van de evaluatievraag. Op dinsdag 5 december a.s. spelen Willem ten Brink en twee collega's van ROS in het ziekenhuis. Zij verzorgen de muziek op de kinderafdeling. Sinterklaas komt ook!    ---  --- ---    27-11-2017 ROS website geactualiseerd 27-11-2017 Fototrail Start ROS EDIOTIONS 6! 25-11-2017 ROS feliciteert winnaars Edese cultuurprijs     De ROS website is iets gewijzigd qua lay-out en ook de informatie is aangepast aan de voorschrijdende ervaringen.
Rockin' Old School telt - ruim een jaar na de start - meer dan 50 actieve deelnemers die in een van de voorgaande edities meededen in een band en op het podium stonden. Na 5 edities blijkt dat 4 bands een 'natuurlijk' maximum vormt. Voor meer dan 4 bands zijn er tijdens een ROS EDITIONS-periode onvoldoende deelnemers te vinden. ROS EDITIONS 5, tegelijkertijd met ROS EDITIONS 4 was een experiment dat daarom niet wordt herhaald. Ook een dubbele concertdag is een beetje teveel van het goede, zo blijkt o.m. uit de evaluatie.
Als gevolg van de groei is ROS een ‘markt’ geworden. Een markt waar instrumentalisten elkaar kunnen vinden om een band te vormen. Een band vormen kan op twee verschillende manieren:
1.) Tijdens de 1e repetitie en de 2e repetitie in ROS EDITIONS op vaste momenten in het jaar of/en:
2.) Het hele jaar door in de ROS POOL waar instrumentalisten elkaar kunnen vinden om op eigen gelegenheid een band te vormen en in dezelfde lokalen in Cultura repetities te organiseren. Met of zonder – zelf te regelen – coach.
Op deze manier denken we alle in ROS geïnteresseerde instrumentalisten voldoende aansluiting te bieden op de Edese popmarkt.
Klik voor de fototrail die Geert Nieuwenhuis maakte n.a.v. de start van ROS EDITIONS 6! ROS 6 is op 24 november 2017 van start gegaan in Cultura. Gedurende 8 weken leren oude rockers hoe ze samen muziek kunnen maken om na 8 weken voor een life publiek te mogen optreden in Cultura. Dat het ROS project in Ede geslaagd genoemd mag worden blijkt wel uit het feit dat editie ROS 6 van start is gegaan met 4 bands. In februari 2018 vindt de finale van ROS 6 plaats in Cultura. Toegift...: terugblik start

Lees hier het in Ede Stad.      --- --- ---   25-11-2017 Meer videobeelden op Youtube
21-11-2017 Eerste foto's verwerkt RPU#4 online! 21-11-2017 Videobewerking   Klik of op het Youtube icoon hierboven voor de meest recente videobeelden van ROS.
Geert heeft een enorme hoeveelheid foto's gemaakt die nu vwb het eerste deel van het te zien zijn. Plus! Nog meer . Ook van , . en de . Op de laatste dag voor het concert liet het Young Media Team weten niet te zullen komen om de concerten op te nemen. Gelukkig waren er toch nog 3 gefixeerde camera's aanwezig en stromen er ook nog beelden binnen die bezoekers gemaakt hebben. Al met al gaat het - per vaste camera - om 8 2,5 uur beeldmateriaal. Minstens 60 uur beeldmateriaal dus dat heel veel tijd vergt om te bewerken en te uploaden naar Youtube. Teveel werk om het iedereen naar de zin te maken. Daarom blijft het voorlopig bij een compilatie van beste momenten die we deze week op de site hopen te plaatsen. Peter Witjes komt binnenkort met een aanbod om de professionele geluidsregistratie die hij gemaakt heeft te mixen met de beschikbare beelden.    --- --- ---   
20-11-2017 Rockin' Old School PAKT UIT #4 en - #5 19-11-2017 Eerst indruk sfeer 19-11 in de middag  18-11-2017
 

Ede, zondag 19 november 2017 – Voor een volle zaal traden zondagmiddag 4 bands op in de concertzaal van Cultura. De 4e en 5e ROS PAKT UIT van Rockin’ Old School bestond uit een middag- en avond popconcert. Het middagconcert, bezocht door ruim 180 bezoekers, werd geopend door The Old Spice Band met bijzonder sfeervol Zuid Amerikaans repertoire, gezongen door Loes Heineke, bijgestaan door haar man Henk op mondharmonica. De jarige Henk Dogger verzorgde de gitaarsolo’s als o.m. in het nummer Apache van the Shadows. Greyhound Jam trad als tweede op met een prachtig gezongen balad ‘Brown eyes’ door Maud de Rochemont. Na de pauze zorgde ROS Drive voor een steeds enthousiaster sfeer in de zaal met o.m. een nostalgische herinnering aan het nummer ’take me now’ door zangeres Gerda Dogger. De band Jong Belegen sloot het middagconcert af met nummers van Elvis Presley en aanverwante artiesten. Na de afterparty in het Atrium van Cultura genoten ruim 50 bezoekers van de dagschotels die Grandcafé de Verleiding aanbood. Om 19.30 werd het avondconcert, bezocht door zo’n 80 bezoekers,  geopend door ‘Just Friends’ met een jazzy repertoire. Mooie solo’s door Chris Blankenburg op saxen en Peter Poulissen op gitaar. The Blueberry Blossom Band zorgde vervolgens voor een compleet ander repertoire bestaande uit authentieke, op Ierse en Schotse achtergronden gebaseerde Amerikaanse Blue grass songs. Na de pauze betrad The Braveheart Band het podium met stomende vertolkingen van stevige rocknummers als ‘Unchain my hart’ en het Stonesnummer ‘Honkey Tonk Women’ met in opnieuw een verrassende hoofdrol voor zanger, gitarist en entertainer Rob Koel. Hans van Heeteren zorgde voor de leadsolo’s in deze stevige Rockband. Het avondconcert werd afgesloten door 60 tinten grijs met een aantal aanstekelijk nummers van o. m. the Beatles. Al met al stonden er meer dan 40 musici op deze zeer geslaagde ROS-dag. Op vrijdag 24 november a.s. gaat een nieuwe editie van Rockin’ Old School van start waarover meer informatie te vinden is op ww.rockingoldschool.nl onder de knop ROS EDITIONS. ROS EDITIONS is mogelijk, mede dankzij Het fonds voor Cultuurparticipatie; JIJMAAKTHETMEE, het fonds Sluyterman van Loo, Freevoic e antwoordservice, Ede DOET, Idee in Uitvoering en Cultura Ede.

ROS PAKT UIT #4 was weer helemaal top! Wat een feest... Hier alvast een korte indruk van de door alle deelnemers. Meer beelden volgend de komende dagen, weken...
Hier nog eens de aanvangstijden en het voor morgen!   --- --- ---   --- --- ---Related News


Family photographers albuquerque new mexico
Chinnari pellikuthuru jagadeesh photos
Fort drum philippines photos
Pavan kalyan house photos in hyderabad
Porsche 911 turbo photos